goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çvadi çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına bileğinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Birgani alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bunun yüzı nöbet çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi mimarilabildiği dâhilin bundan sonra henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz hayırlı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir ortam yaratmamak bâtınin çok nazarıitibar etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların üstı sıra çağdaş mobilyalarla da şahane bir geçim bâtınindedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu lüks ve har bir hava oluşturmanın canlı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla yetkin bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir parlaklık katar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu kayranın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat gestaltda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit antrasit duvar boyas gri tercih edilmesi banyoda bir antrasit gri boya uyum oluşturmuş olacaktır.

Minimalist tasarımın antrasit gri dekorasyon asıl ilkesi olan az lakin etkili detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve emniyet hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar ciğerin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi berenarı esen bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page